ENJOY RWANDA

TRAVEL GUIDE for RWANDA! – Don't wait for the perfect moment, just take the moment and make it perfect!

Untamed Wildlife (NL)


Untamed Wildlife SafarisUntamed WildLife Safaris

Untamed Wildlife Safaris is een maatwerkspecialist voor Afrika & de eilanden in de Indische Oceaan. We onderscheiden ons van andere reisorganisaties door actief te zijn in heel Afrika, plus alle paradijselijke eilanden in de Indische Oceaan inclusief de Malediven bij India. Om het aanbod van de strandbestemmingen in en rondom Afrika de extra aandacht te kunnen geven die het verdient hebben we hiervoor een aparte afdeling opgezet: Untamed Beaches.

Untamed Wildlife Safaris staat voor hoge kwaliteit, uitgebreide kennis, persoonlijke service, kleinschalige accommodaties, professionele begeleiding en unieke reiservaringen. Onze werknemers (10 collega’s in totaal) hebben allemaal veel van de wereld gezien en hun hart verloren aan het Afrikaanse continent. Met grote regelmaat reizen we naar Afrika en naar de eilanden in de Indische Oceaan om de laatste veranderingen persoonlijk te beleven/voelen & proeven. We kunnen u dus informeren en adviseren vanuit onze eigen ervaringen en kennis. Afgelopen jaar hebben we voor ongeveer 3000 reizigers een reis mogen verzorgen, naar volle tevredenheid.

Untamed Wildlife Safaris verzorgt uw reis op maat om de individuele behoeften van elke gast optimaal te realiseren.

Untamed Wildlife Safaris is lid van het SGR en Calamiteitenfonds. Een prettige gedachte voor u als reiziger, want zo heeft u altijd de garantie (van het SGR) dat u uw reisgeld niet kwijt bent, mocht de reisorganisatie in financiële problemen komen. De vakantie die u bij Untamed Wildlife Safaris boekt, valt onder de garantie van de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Dat houdt in dat u recht heeft op teruggaaf van (een deel van) de betaalde reissom en/of op vergoeding van noodzakelijke meerkosten wanneer sprake is van een uitkeringsvatbare situatie als gevolg van een calamiteit.

 

Uw vakantie, onze zorg! Graag tot ziens…

Tourists don't know where they've been, travelers don't know where they're going. Paul Theroux

Een van onze bestemmingen is:

Rwanda

Land van duizend heuvels

Rwanda staat bekend om zijn altijd groene heuvels – vandaar de bijnaam ‘land van duizend heuvels’ – en zijn berggorilla’s, samen met die in buurland Oeganda de laatste van hun soort op aarde! Het leefgebied van de mensapen – het Virunga-gebergte in het noordwesten van het land – werd uitgeroepen tot een nationaal park. Bezoekers kunnen er ook het graf bezichtigen van Dian Fossey, de Amerikaanse zoöloge wier leven bij de mensapen leidde tot de film ‘Gorillas in the mist’. Dit Parc National des Volcans biedt ideale mogelijkheden voor bergwandelaars. Beklimming van de vulkaantoppen is eveneens mogelijk. In de hoofdstad Kigali staat Hotel des Milles Collines, bekend van de film Hotel Rwanda over de genocide van 1994. Tien jaar na dato verrees net buiten de stad bij Gisozi een nationaal monument met een indrukwekkende en ontroerende expositie ter nagedachtenis aan de slachtoffers. Vergelijkbare monumenten kwamen er in Nyamata en Ntarama, een veertigtal kilometers naar het zuiden met twee kerkjes vol stille getuigen, en in Huye. Daar bevindt zich ook het Nationale Museum van Rwanda – het mooiste van oostelijk Afrika – en het Parc National Nyungwe Forest met ruim honderd soorten orchideeën en zowat driehonderd verschillende vogelsoorten. 

 

Meer informatie over Rwanda of andere bestemmingen?

Contactgegevens

Zelksestraat 10
6631 KE Horssen
Nederland
Telefoon: +31-487-540367
Fax: +31-487-540971
Email: info@untamedwildlife.com

Rabobank: 112777767
IBAN: NL71 RABO 0112777767
BTW: 2441.75.275.B01
KvK: 11051661 (Tiel) 

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit
Google MapsGet Directions

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enjoy Rwanda

Untitled Document