ENJOY RWANDA

TRAVEL GUIDE for RWANDA! – Don't wait for the perfect moment, just take the moment and make it perfect!

UHURU (NO)


Uhuru Denmark

Ny reisearrangør med solid bransjeerfaring


Uhuru AnetteAnette Skeide er leder og gründer av Uhuru. Anette har 16 års erfaring fra reiselivet; Gullivers Reiser, Globetrotter, Worldwide Adventures og Hvitserk. Kontaktnettet i bransjen er stort. Hun har jobbet med det meste av spesialprodukter, og alltid vært opptatt av at alle detaljer skal løses. Hun har selv reist mye over hele verden, og har blandt annet guidet mange av Kilimanjaro-turene til Hvitserk. Således er kunnskap og reiseerfaring sentralt i dette selskapet. Anette vil ikke selge produkter hun ikke går god for, og alle lokale partnere må vise at de bryr seg om miljøet og viser engasjement i lokale prosjekter -og ikke bare tenker profitt. Vi ønsker at turismen skal påvirke lokalsamfunnet på en positiv måte. Formelt er Anette diplomøkonom fra BI. I starten er det Anette som er tilstede fast på kontoret, men det er flere nøkkelpersoner med i kulissene.

Forretningsidé. Uhuru skal tilby "aktive reiser for små og store eventyrere". Vi legger tilrette både for individuelle reiser og gruppeturer. Vi skal ikke selge "alt", men de steder vi selv kjenner godt. Detaljer og service er nøkkelord. 5% av overskuddet til Uhuru skal gå til lokale prosjekter i områdene vi jobber i.

Målgruppe. Uhuru ønsker å komme i kontakt med vanlige mennesker som liker spennende reisemål med en aktiv profil, uavhengig av alder.

Hva jeg tror på. Jeg tror at stadig flere erkjenner at bare turisme bygget på respekt for omgivelsene har livets rett. Og jeg vil kun samarbeide med aktører som lever etter samme prinsipp. Gjennom god kontakt vil jeg forsøke å ha større kontroll på mine underleverandører enn hva Telenor er kjent for…

Takk til… Lars Ebbesen for logo og hjelp. Og Bente for god support. Og til de av dere som har ønsket meg lykke til. Det er reiser jeg brenner for! Og etter så mange år i reiselivet -og på reisefot, har jeg noen tanker om hvordan ting kan gjøres.

 

Reiser for små og store eventyrere!


UhuruSkreddersøm for individuelle og private grupper. Vi skreddersyr reiser for dere som vil reise mest mulig på egenhånd, og for private grupper som vil noe spesielt. Er dere en vennegjeng eller en mindre bedrift, fra 10-30 ansatte, har vi mye morsomt å tilby. Slik som på Basecamp Masai Mara og Basecamp Spitsbergen kan dere holde seminar eller kick off i unike omgivelser, og vi skreddersyr etter deres ønsker, både når det gjelder utstyr, måltider og utflukter. Kan love at deltakerne ikke vil savne hverken tv eller minibar…

Gruppereiser engelsktalende guide, kun 10-16 deltakere. Vi samarbeider med flere utenlandske aktører, bl.a britiske Explore som har et stort utvalg av gruppeturer, for deg som egentlig ikke liker å reise i gruppe… På disse turene er det ikke blått hår og gåstol, men en gjeng eventyrlystne og ofte bereiste mennesker som vil være med på noen unike turer som er vanskelige eller veldig tidkrevende å få til på egenhånd. Egne sykkelturer, fotturer og familieturer. Dere møtes på reisemålet, noe som gir stor fleksibilitet.

Gruppereiser med norsk turleder, max 12 deltakere. Vi sverger til små grupper, da blir vi mest som en vennegjeng på tur. Uhuru har egne gruppeturer til Kilimanjaro. Egen jentetur til Kilimanjaro i februar 2010. Det blir flere små grupper til Mitandi i Rwenzori-fjellene (Uganda), hvor det er norsk vertskap.

Flybilletter. For alle turene våre tilrettelegger vi med best mulig flyløsning. Gode priser på alle seriøse flyselskaper. Og mange smarte tilleggsbilletter.

Send oss en forespørsel, så lover vi rask tilbakemelding!

 

Kontakt Uhuru


UHURU
Dalsåsen 88
1285 Oslo, Norge
post@uhuru.no

Tlf: 41 02 02 78
Skype: anetteskeide
Orgnr: 992 411 260
Medlem av Reisegarantifondet

Uhuru holder til ved Mortensrud, 20min utenfor Oslo sentrum. Vil du komme på besøk, må du ringe i forkant for å lage en avtale. Vil du ha et pristilbud eller forslag til din drømmereise, ring eller send en e-post . Uhuru lover tilbakemelding på din henvendelse innen 24 timer.

 

 

 

 

Enjoy Rwanda

Untitled Document