ENJOY RWANDA

TRAVEL GUIDE for RWANDA! – Don't wait for the perfect moment, just take the moment and make it perfect!

BMS Travellers (NL)


BMS Travellers 2016

Reizen met BMS-Travellers

Onze kracht ligt in het combineren van uw ideeën, wensen, reislust en ontdekkingsdrang met onze uitgebreide reiservaring. Uw persoonlijke wensen staan bij ons op de eerste plaats. Door middel van een persoonlijk advies per telefoon, e-mail, een bezoek aan ons kantoor of een persoonlijk bezoek bij u thuis stellen wij een uitgebalanceerd reisprogramma op maat voor u samen, conform uw persoonlijke wensen, zoals reistempo en de mate van comfort en begeleiding.

Persoonlijke service

Als gespecialiseerde reisorganisatie zijn wij er trots op dat wij u hetzelfde behandelen als onze vrienden of familie. Wij houden van open, eerlijke verhoudingen. Een boeking bij BMS-Travellers maakt van u onze gast, geen klant. Wij hebben het over ‘uw vakantie’, niet over ‘uw dossier’. Wij gebruiken uw naam als referentie, niet het reserveringsnummer. Geen wonder dat onze gasten regelmatig bij ons terugkeren…

Maatwerk

BMS-Travellers stelt altijd, samen met u, een uitgebalanceerd en persoonlijk reisprogramma samen, gebaseerd op uw wensen. Wij komen met een passend voorstel, uitgewerkt in een reisvoorstel. Daarin staat alles vermeld wat we voor u organiseren: uitleg over vertrek- en retourdata, de route, programma-invulling per halve dag, de accommodaties, de overige gewenste faciliteiten, de begeleidingsvormen, het aanwezige personeel en de maaltijden. Soms zijn onze reisvoorstellen meer dan tien pagina’s groot! U ziet uw reis precies uitgestippeld en u komt niet voor verrassingen te staan. Ook niet qua prijs: het eindbedrag is de optelsom van de kosten van de beschreven activiteiten in het reisplan. Geheel vrijblijvend passen wij het reisprogramma aan totdat al uw wensen gerealiseerd zijn.

Experts

Onze experts zijn zeer gepassioneerd over Afrika: de mensen, de culturen, de wilde dieren en de landschappen. We hebben de grootste wonderen van Afrika zelf meegemaakt en wij kennen uw reisbestemming uit eigen ervaring. Ook gaan wij nog regelmatig zelf op reis. Omdat wij u zo het beste van dienst kunnen zijn. En het beste kunnen beoordelen of de reis bij u past.

Hoofdkantoor in Nederland

Hoewel wij eigenlijk het liefst ergens in Afrika zouden willen wonen, is ons kantoor gesitueerd in Nederland, omdat wij denken dat dit de beste optie is. Vanuit hier kunnen we met de moderne communicatiemiddelen rechtstreeks contact houden met al onze partners in de diverse landen. En het voordeel voor u is dat onze reizen vallen onder de SGR en dat u gewoon in euro's kunt betalen. Geen gedoe met vreemde valuta.

Zeer betrouwbare partners

Wij werken sedert jaren met vaste, zeer betrouwbare lokale partners, die hun expertise, service en kwaliteit uitputtend hebben bewezen.

Stichting Garantiefonds Reisgelden

BMS-Travellers is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR.
De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds

BMS-Travellers is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
– (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
– de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

BMS-Travellers Hoofdkantoor

Communicatieweg 11a
3641 SG  Mijdrecht
Nederland
Telefoon +31 (0)297 – 25 44 55
Fax +31 (0)297 – 25 49 69
E-mail info@bms-travellers.nl

Openingstijden

Maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur.
Bezoek alleen op afspraak.

Enjoy Rwanda

Untitled Document