ENJOY RWANDA

TRAVEL GUIDE for RWANDA! – Don't wait for the perfect moment, just take the moment and make it perfect!

Angeli Travel (NL)


Angeli Travel
Bij Angeli Travel kunt u terecht voor bijzondere vakanties naar verre bestemmingen in Afrika en Latijns Amerika. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkreizen, zowel individueel of in groepsverband.

Advies op maat
Door de jarenlange expertise van Angeli Travel kunnen wij u goed adviseren bij het samenstellen van een reis op maat, geheel naar eigen wens en ideeën. Uiteraard rekeninghoudend met uw budget.

De mogelijkheden
De grote verscheidenheid aan het soort reizen maakt dat er voor ieders gading wel iets bij zit. Te denken valt aan: kampeer- en accommodatiereizen, avontuurlijke reizen, cruises, treinreizen, gecharterde privé vliegreizen, safari’s, natuur- en cultuurreizen, self-drives, strandvakanties, golfreizen, maar zeker ook romantische huwelijksreizen en niet te vergeten de exotische eilanden met schitterende strandresorts.

Optionele activiteiten
Bij het samenstellen van een reis zijn verschillende activiteiten in te passen zoals gamedrives door wildparken, beklimmingen van bergen, duiken en snorkelen, raften, kayaken en kanoën, ballonvaren, olifant-, paard-, kameel- en wandeltochten.

Overnachtingen
De overnachtingsmogelijkheden variëren van intieme hotels, guesthouses en lodges tot kamperen. Ook bieden we huurhuizen aan en kleinschalige accommodaties voor langere periodes.

Internationale groepsreizen
Angeli Travel werkt al jaren met goede agenten in Afrika en Latijns Amerika. Deze agenten zijn gespecialiseerd in groepsreizen bestaande uit een internationaal gezelschap. De reizen kunnen plaatsvinden in een of meerdere landen en kunnen variëren van 2 dagen tot 6 maanden. Angeli Travel geeft 5 tot 10% korting op deze internationale groepsreizen.

Groepsreizen met Angeli
Angeli Travel organiseert voor de reislustige avonturier ook ieder jaar verkenningsreizen in klein groepsverband door verschillende landen in Afrika of Latijns Amerika. Deze reizen worden begeleid door Angeli zelf of medewerksters van Angeli Travel.

Angeli Travel website
Op onze site vindt u vele reizen, welke als zodanig direct geboekt kunnen worden, maar zij dienen ook als voorbeeld om u een idee te geven wat de mogelijkheden zijn. Er zijn vele combinaties mogelijk en Angeli Travel kan uw wensen omzetten in een persoonlijk, opmaat gemaakte reis. Laat u inspireren door onze website en laat ons uw wensen weten.

Angeli Travel is lid van SGR en ANVR

Contact gegevens Angeli Travel

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar.
Bezoek aan kantoor alleen op afspraak.
Zaterdag en 's avonds: alleen op afspraak
Zondag gesloten.

Kantoor adres en gegevens
Burg. Van Nispenstraat 19
1251 KE Laren
Tel: 035 – 53 17 499
Fax: 035- 53 15 350
E-mail: info@angelitravel.nl

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit
Google MapsGet Directions

KvK:32057961
Lid SGR: 2241
Lid ANVR: 0968
Lid Calamiteitenfonds

Enjoy Rwanda

Untitled Document